Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Man riskeert 1,5 jaar gevangenis na partnergeweld en exploitatie van prostitutie bij vriendin

Gent/NazarethEen 28-jarige man uit Nazareth stond woensdagochtend terecht in de rechtbank van Gent voor partnergeweld bij zijn vriendin. Ook zou ze zich onder zijn druk hebben geprostitueerd. Zelf ontkent hij de feiten. De beklaagde riskeert 1,5 jaar cel en een boete van 500 euro.

 1. Gentenaar Jens straalt in nieuwe seizoen van Bake-Off Vlaanderen: “De wedstrijd heeft me uit mijn comfortzone geduwd”
  PREMIUM
  Gent

  Gentenaar Jens straalt in nieuwe seizoen van Bake-Off Vlaanderen: “De wedstrijd heeft me uit mijn comfortzo­ne geduwd”

  Jens Detollenaere (32) experimenteert al twintig jaar in zijn eigen keuken om prachtige, precieze bakwerken op tafel te toveren. Zijn vrienden waren zodanig onder de indruk van zijn creaties dat ze hem aanspoorden om deel te nemen aan Bake-Off Vlaanderen. Hoewel hij het zelf allerminst verwacht had, straalt Jens in het nieuwe seizoen. Hij werd al twee keer benoemd tot beste bakker, en durfde uit zijn comfortzone te treden. Waar haalt de trotse Gentenaar zijn bakkunsten vandaan? Overweegt hij om na zijn deelname professioneel aan de slag te gaan? En wie is zijn lievelingsbakker in Gent?
 2. Gentse leerkracht (31) bespiedt medevrijwilligster op taalkamp met spionagecamera: “Slachtoffer geraakt wanneer ze het kwetsbaarste is”
  PREMIUM
  Gent

  Gentse leerkracht (31) bespiedt medevrij­wil­lig­ster op taalkamp met spionageca­me­ra: “Slachtof­fer geraakt wanneer ze het kwetsbaar­ste is”

  Op een taalkamp in de zomer van 2018 installeerde J.C. (31) een spionagecamera in de kleedkamer van een vrouwelijke medevrijwilligster, om op die manier beelden te maken van haar terwijl ze zich aan het omkleden was. Dat bekende de man donderdagmiddag in de Gentse rechtbank. De man is momenteel aan het werk als leerkracht in Gent. Hij heeft zijn school nog niet op de hoogte gebracht van de feiten, aangezien “het taalkamp losstond van de job.”
 1. Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland
  Play

  Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland

 2. Hasjesstraat: om de haverklap was het naambordje weg
  Play

  Hasjes­straat: om de haverklap was het naambordje weg