De rosse buurt in Gent.
Volledig scherm
De rosse buurt in Gent. © Wannes Nimmegeers

Man masturbeert op bus voor ogen van jonge vrouw: “Kon seksuele driften niet kwijt door sluiting van Glazen Straatje”

GentEen Gentse man riskeert geïnterneerd te worden nadat hij op de bus aan het masturberen sloeg. Dat deed hij voor de ogen van een jonge vrouw. Toen zij hem vroeg te stoppen, ging hij gewoon door. Tien jaar geleden had hij al eens hetzelfde gedaan.

 1. Omwonenden van Schelde opnieuw massaal gestoken door knijten: na jaren aanmodderen kan er nog steeds geen water door rivier
  Gentbrugge / Sint-Amandsberg / Destelbergen

  Omwonenden van Schelde opnieuw massaal gestoken door knijten: na jaren aanmodde­ren kan er nog steeds geen water door rivier

  “Twee keer per week gaan we water door de Schelde stuwen, om zo de knijten en hun eitjes weg te spoelen, en de knijtenplaag te bestrijden.” Dat beloofden de stad en de Vlaamse Waterweg op 11 mei. Een maand later gebeurde dat nog geen enkele keer, en worden de mensen opnieuw massaal gestoken. “Er ligt te veel slib”, luidt het excuus.
 2. Stad Gent legt bijna één miljoen euro op tafel om vervuilde grond Tondeliersite af te voeren: “Hier gaan binnenkort kinderen spelen”
  PREMIUM
  Gent

  Stad Gent legt bijna één miljoen euro op tafel om vervuilde grond Tondelier­si­te af te voeren: “Hier gaan binnenkort kinderen spelen”

  Sterk vervuilde grond opslaan in één van de historische gashouders op de Tondeliersite aan het Rabot? Het plan lag lange tijd op tafel, maar is nu van de baan. Stad Gent tast diep in de buidel om de grond af te voeren richting Nederland. “Hoewel het mocht, weigerden we als college om te tekenen”, zegt bevoegd schepen Sami Souguir (Open Vld).