Man (48) bewusteloos gevonden op straat en in levensgevaar naar ziekenhuis overgebracht

GentIn de Wellingstraat in Gent werd zaterdagnacht om 5.15 uur een 48-jarige man bewusteloos aangetroffen op straat. Hij werd in levensgevaar overgebracht naar het AZ Jan Palfijn ziekenhuis. Hij zou volgens onze bronnen aan of van de Sint-Michielsbrug zijn gevallen. 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Drukke verbindingsweg aan IKEA “op korte termijn” gehalveerd: Gentse deelgemeente vreest extra verkeersdruk
  PREMIUM
  Gent

  Drukke verbin­dings­weg aan IKEA “op korte termijn” gehalveerd: Gentse deelgemeen­te vreest extra verkeers­druk

  Leefbaar Drongen is bezorgd over de plannen met de Adolphe Pégoudlaan aan Flanders Expo. De drukke verbindingsweg moet op termijn de helft smaller worden. Maar die ingreep in Sint-Denijs-Westrem heeft een directe impact op Drongen, aldus de actiegroep. “In plaats van oplossingen te bieden, maken ze het enkel erger”, zegt buurtbewoner Frederik Minnaert.