Een 28-jarige man uit Gent riskeert een celstraf van één jaar wegens gewelddadig en vernederend gedrag tegenover zijn vriendin.
Volledig scherm
Een 28-jarige man uit Gent riskeert een celstraf van één jaar wegens gewelddadig en vernederend gedrag tegenover zijn vriendin. © Getty Images

Man (28) gedraagt zich weerzinwekkend na aanslepende ruzie met vriendin: “Hij plaste op haar handtas en zette zijn voet in haar nek”

GentEen 28-jarige man uit Gent riskeert een celstraf van één jaar wegens gewelddadig en vernederend gedrag tegenover zijn vriendin. Na een aanslepende ruzie sloegen bij hem de stoppen door, waarna hij zijn vriendin fysiek en mentaal terroriseerde.

 1. Opkomende vrouwelijke hiphop-artiesten strijden om voorprogramma van Miss Angel tijdens freestage van Hip Hop Hooray
  Gent

  Opkomende vrouwelij­ke hip­hop-artiesten strijden om voorpro­gram­ma van Miss Angel tijdens freestage van Hip Hop Hooray

  Op vrijdag 3 februari zullen twintig opkomende vrouwelijke hiphop-artiesten het beste van zichzelf geven op het freestage van Hip Hop Hooray. De winnares krijgt de kans een volwaardige, professionele show te brengen in het voorprogramma van Miss Angel. Maar er zijn ook plaatsjes te verdienen om op te treden op de Gentse Feesten. En dat in de Week van de Belgische Muziek.
 1. 25 jaar serveerden ze de beste kreeft, maar nu houden uitbaters Le Grand Bleu ermee op: “Ooit letterlijk op handen gedragen door klanten”
  PREMIUM
  GENT/DESTELBERGEN

  25 jaar serveerden ze de beste kreeft, maar nu houden uitbaters Le Grand Bleu ermee op: “Ooit letterlijk op handen gedragen door klanten”

  Wie nog snel een kreeftje wou eten in ‘Le Grand Bleu’ op de Snepkaai, is eraan voor de moeite. Eigenaar Filippe Geenens heeft namelijk beslist de zaak over te laten nu zijn maître Roger met welverdiend pensioen vertrekt. Samen blikken ze terug op een kwarteeuw schaaldieren en enkele opmerkelijke anekdotes. “Ik heb er veel vrienden aan overgehouden. Eén keer vroeg iemand me om thuis iets te komen drinken. Daar ben ik nog een aantal keer mee op vakantie geweest.”