Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Photo News

Man (27) staat terecht voor slagen en verwondingen, maar camerabeelden tonen dat hij het slachtoffer is

GentOnverwachte wending in de correctionele rechtbank van Gent woensdag voor een 27-jarige man die terecht stond voor slagen en verwondingen bij duw- en trekwerk in de inkomhal van het Sint-Pietersstation in Gent. De vrijspraak lonkt voor de beklaagde nadat zowel de procureur als de voorzitter de wenkbrauwen fronsten na het zien van de camerabeelden.

  1. Jeroen is al 11 jaar de enige mannelijke vroedvrouw in Maria Middelares: “Veel ouders vragen specifiek naar mij voor de volgende geboorte”
    PREMIUM
    Gent

    Jeroen is al 11 jaar de enige mannelijke vroedvrouw in Maria Middelares: “Veel ouders vragen specifiek naar mij voor de volgende geboorte”

    Al 11 jaar is Jeroen De Troyer (34) de enige mannelijke vroedvrouw in het Maria Middelares ziekenhuis. Je leest het goed: vroedvrouw, niet vroedman. “Ik draag de titel met trots”, klinkt het. Al schrikken aanstaande ouders soms nog als een mannelijke vroedvrouw de kamer binnenkomt, maar met Jeroen zien ze snel de voordelen. De collega’s spreken grappend van hun “haan in het kiekenkot”.