Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Limbastraat boos op De Lijn: “Laat ons laatste stukje groen staan!”

De bewoners van de Limbastraat zijn boos. De Lijn wil hun laatste stukje natuur laten verdwijnen, voor de aanleg van een oefenterrein in de Wondelgemse Meersen. Ze tekenden beroep aan tegen de vergunning daarvoor, samen met de bewoners van de Maïsstraat.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Cipiers in gevangenis van Gent staken: “Versoepelingen zijn echt niet verantwoord nu”
  Gent

  Cipiers in gevangenis van Gent staken: “Versoepe­lin­gen zijn echt niet verant­woord nu”

  In de Belgische gevangenissen wordt sinds 6 uur vanochtend gestaakt omdat er nog steeds geen akkoord is over de versoepeling van de bezoekregels. Zo ook in Gent. “We waren met de gevangenissen echt goed bezig wat betreft coronagevallen. Heel jammer dat onze inspanningen mogelijk voor niets zijn geweest”, zegt Dieter Cools, sectorsecretaris bij ACOD en cipier in de Nieuwewandeling.
 2. Campusbeheerder Odisee Gent roept op om over te gaan naar code oranje: “Pas echt een signaal dat het menens is”
  PREMIUM

  Campusbe­heer­der Odisee Gent roept op om over te gaan naar code oranje: “Pas echt een signaal dat het menens is”

  De campus van Odisee Gent aan de Gebroeders Desmetstraat ligt er rustig bij, maar binnen is er heel wat bedrijvigheid. Een sporthal is omgetoverd tot leslokaal en er zijn al labolessen aan de gang met aangepaste maatregelen. Campusbeheerder Sylvie De Muynck is tevreden, maar is voorstander van een directe overstap naar code oranje: “Dat zou pas echt een signaal zijn dat het menens is.”