Volledig scherm
De wagens worden getakeld op het viaduct na de kettingbotsing. © RV

Lichtgewonde bij kettingbotsing op viaduct

Op het Keizersviaduct in Gent zijn zaterdagmiddag drie wagens op elkaar gebotst met heel wat verkeershinder tot gevolg. Eén inzittende werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

De kop-staartaanrijding gebeurde rond 17 uur en de takeling duurde tot rond 18.30 uur. Verschillende takelaars moesten ter plaatse komen om de beschadigde wagens weg te halen en de weg werd even afgesloten. Intussen ontstond er een lange file ter hoogte van het viaduct. De drukte kwam wellicht door de vele bestuurders die op weg waren naar ’t Kuipke voor de Zesdaagse.

Volledig scherm
De wagens worden getakeld op het viaduct na de kettingbotsing. © RV
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Subtiele middenvinger op kledij slaat meteen aan bij BV’s. “Dat iedereen eens gewoon doet waar hij zin in heeft, eigenlijk.”

    Subtiele middenvin­ger op kledij slaat meteen aan bij BV’s. “Dat iedereen eens gewoon doet waar hij zin in heeft, eigenlijk.”

    De ‘attitude’ van zijn dochter toen die ziek was, en eigenlijk ook de manier waarop hij zelf in het leven staat, hebben Sven Eeckman ertoe aangezet zijn manier van denken op t-shirts te laten drukken. “KAMK, staat er. En dat is een subtiele middenvinger naar de druk van de maatschappij”, grijnst hij. “Want KAMK staat eigenlijk voor Kust Allemaal Mijn Kl*ten.” BV’s als Guga Baúl, Karen Damen en Erik Van Looy poseren er met plezier mee.