De wagens worden getakeld op het viaduct na de kettingbotsing.
Volledig scherm
De wagens worden getakeld op het viaduct na de kettingbotsing. © RV

Lichtgewonde bij kettingbotsing op viaduct

Op het Keizersviaduct in Gent zijn zaterdagmiddag drie wagens op elkaar gebotst met heel wat verkeershinder tot gevolg. Eén inzittende werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Maria (73) en Yvan (76) reageren geschokt nadat buurvrouw sterft in brand: “Ze was verslaafd aan drugs en drank, maar niemand greep in”
  PREMIUM

  Maria (73) en Yvan (76) reageren geschokt nadat buurvrouw sterft in brand: “Ze was verslaafd aan drugs en drank, maar niemand greep in”

  Bij een brand in een appartementsgebouw in Gent is woensdagavond een 49-jarige vrouw om het leven gekomen. Haar partner raakte levensgevaarlijk gewond en ligt momenteel in coma. Maria Bogaert (73) en Yvan Van den Meersschaut (76), die onder het koppel wonen, betreuren de feiten, maar wijzen socialewoningmaatschappij Volkshaard aan als schuldige. “Het koppel was verslaafd aan drugs en drank”, zeggen ze. “Ook in het verleden stichtten ze al brand. Toen was de brandweer er gelukkig op tijd bij, nu was het kwaad al geschied.”
 2. Stad Gent koopt 5.000 mondmaskers met doorkijkvenster voor personen met een auditieve beperking

  Stad Gent koopt 5.000 mondmas­kers met doorkijk­ven­ster voor personen met een auditieve beperking

  Slechthorenden en doven vormen slechts één doelgroep die het uitermate lastig heeft met de mondmaskers. Doordat de lippen afgedekt worden, valt communicatie voor hen zo goed als weg. Daarom heeft de Stad 5.000 mondmaskers besteld met een doorkijkvenster om uit te delen aan zorgverleners, organisaties en eigen medewerkers die te maken hebben met een auditieve beperkingen. Het bestuur lanceert ook pakketten om mondmaskers met een doorkijkvenster zelf te naaien.