Andre Godderis bij zijn bijenkorven, voor ze vernield werden.
Volledig scherm
PREMIUM
Andre Godderis bij zijn bijenkorven, voor ze vernield werden. © Wannes Nimmegeers

Levenswerk van imker Andre (86) vernield: “Duizenden honingbijen gestorven na vandalenstreek”

GentVandalen hebben afgelopen weekend het levenswerk van Andre Godderis (86) vernield. De imker had de bijenkasten van rusthuis Het Heiveld in Sint-Amandsberg nieuw lieven ingeblazen. Maar nu is de hele kolonie dood. Het was al de tweede vandalenstreek in enkele dagen.

 1. NET OPEN. Na succes in Gent start Sugarlicious pop-up in Blankenberge: “Ons doel? Origineler zijn dan een traditionele snoepwinkel”
  PREMIUM

  NET OPEN. Na succes in Gent start Sugarli­cious pop-up in Blankenber­ge: “Ons doel? Origineler zijn dan een traditione­le snoepwin­kel”

  Goed nieuws voor de Blankenbergenaars en bezoekers van de badstad die dol zijn op blauwe Takis-chips uit Japan, Slap-lolly’s uit Mexico, de superzure Toxic Waste uit de UK of het brede assortiment snoep uit Amerika. Sugarlicious opende er zonet namelijk een tijdelijke shop op een boogscheut van de zeedijk. “We vonden inspiratie in de TikTok-filmpjes die onze 11-jarige dochter vaak kijkt”, zegt Agimi Beqiri (43) die de zaak samen met zijn vrouw Kim (37) runt.
  Gent
 2. Minderjarig meisje slachtoffer van exhibitionist, maar die ontkent feiten: “Ik was een broodje aan het eten”

  Minderja­rig meisje slachtof­fer van exhibitio­nist, maar die ontkent feiten: “Ik was een broodje aan het eten”

  In februari van dit jaar werden er bij de politiezones Gent en Deinze meldingen gemaakt van exhibitionisme. Een man van middelbare leeftijd was openlijk aan het masturberen voor de ogen van jonge vrouwen, begin februari aan de Watersportbaan in Gent, enkele weken later in Schave in Deinze. Hij werd opgespoord en voor de rechter gebracht. Een celstraf van 8 maanden hangt hem nu boven het hoofd, maar hij ontkent de feiten.
  Gent