Kobe Jackxsens overleed vrijdagavond aan de gevolgen van maagkanker.
Volledig scherm
Kobe Jackxsens overleed vrijdagavond aan de gevolgen van maagkanker. © Wannes Nimmegeers

Laura Verhulst (27), alias Madame Bakster, verliest echtgenoot aan maagkanker: “We wisten dat deze dag zou komen”

GentKobe Jackxsens (30), echtgenoot en medezaakvoerder van Laura Verhulst (27), met wie hij de gezonde bakkerij en koffiehuis Madam Bakster runde, is vrijdagavond overleden aan de gevolgen van maagkanker. Laura maakte het droevige nieuws dinsdag bekend via sociale media. 

 1. Opa Clément (68) overlijdt op drempel van gerechtsgebouw waar hij zou getuigen op assisenproces: “Hij was zo fier op ons allemaal”
  PREMIUM
  Gent

  Opa Clément (68) overlijdt op drempel van gerechtsge­bouw waar hij zou getuigen op assisenpro­ces: “Hij was zo fier op ons allemaal”

  Het assisenproces tegen ex-militair Pierre Cornette is volop aan de gang. Maandagavond kwamen enkele getuigen aan het woord. Ook Clément Van Rentergem (68) werd uitgenodigd. De Gentse man had het slachtoffer Jeannine Welvaert onderdak gegeven toen ze was weggelopen van haar vriend. Maar vlak voor hij het gerechtsgebouw wilde binnengaan, kreeg Clément een hartstilstand. Zijn familie moest onverwacht afscheid nemen van hun knuffelbeer.
 2. Terminaal zieke Sylvia (40) uit ‘Leef!’ houdt zich vast aan geluksmomentjes: “Begin dit jaar kenden we elkaar niet, nu zijn James Cooke en Dorian onmisbaar geworden”
  PREMIUM
  Brugge

  Terminaal zieke Sylvia (40) uit ‘Leef!’ houdt zich vast aan geluksmo­ment­jes: “Begin dit jaar kenden we elkaar niet, nu zijn James Cooke en Dorian onmisbaar geworden”

  “Ik vecht niet tegen kanker, ik vecht tegen de tijd. Er zijn momenten in het leven van mijn kinderen waarvan ik me niet kan voorstellen dat ze aan mij voorbij zouden gaan.” Sylvia Colpaert (40) uit Brugge zette ons allemaal met de voetjes op de grond tijdens de slotaflevering van ‘Leef!’, het programma op Play4 dat zes terminaal zieke patiënten van dichtbij volgde. Wanneer we haar weer opzoeken, is ze fel achteruitgegaan. “En toch wil ik in deze donkere tijden een boodschap van hoop uitdragen naar lotgenoten.” Gesprek met een bijzonder straffe mama.