Twee boetes na het overtreden van de avondklok en zeven op het niet naleven van het samenscholingsverbod.
Volledig scherm
Twee boetes na het overtreden van de avondklok en zeven op het niet naleven van het samenscholingsverbod. © Wannes Nimmegeers

Laatste inspanning in de hoop op 1 mei een terrasje te kunnen doen? Amper 9 coronaboetes uitgeschreven vrijdagavond

GentTwee boetes na het overtreden van de avondklok en zeven op het niet naleven van het samenscholingsverbod. Dat is de balans die de Gentse politie opmaakte na een rustige vrijdagavond en -nacht. 

 1. Actiegroepen rond Gravensteen zoeken medestanders om nieuw ontwerp uit te dokteren: “Laatste kans om te vermijden wat er met Het Steen in Antwerpen is gebeurd”
  Gent

  Actiegroe­pen rond Graven­steen zoeken medestan­ders om nieuw ontwerp uit te dokteren: “Laatste kans om te vermijden wat er met Het Steen in Antwerpen is ge­beurd”

  De actiegroepen - en bij uitbreiding alle Gentenaars - hebben van Vlaams minister Matthias Diependaele (N-VA) de kans gekregen om zélf een alternatief uit te denken om het Gravensteen toegankelijk te maken. Acht weken tijd is er, en dat is weinig. Toch willen de actievoerders er iets van maken, en dus zijn ze op zoek naar out-of-the-box-denkers, architecten, ingenieurs en enthousiastelingen.
 1. Vlissingen pakt uit met online bevrijdingsfestival
  Play

  Vlissingen pakt uit met online bevrij­dings­fes­ti­val

 2. Duizend rozen voor verongelukte Elkin (22) uit Hulst
  Play

  Duizend rozen voor verongeluk­te Elkin (22) uit Hulst