Volledig scherm
De gelukkigen poseerden trots met hun tickets. © Simon Mouton Photo News

Laatste 2.000 Gentse tickets voor bekerfinale na half uur de deur uit

Na de voorrangsperiode voor de abonnees bleven er 2.000 tickets in vrije verkoop over voor de bekerfinale. Om 12 uur deze middag startte de verkoop, een half uurtje later waren alle tickets de deur uit. Enkele Buffalo’s hebben zelfs de nacht doorgebracht aan de Ghelamco Arena.

AA Gent kreeg voor de finale op 1 mei tegen Mechelen zo’n 20.000 tickets ter beschikking. Het grootste deel werd gekocht door abonneehouders in de Ghelamco Arena, die vorige week voorrang genoten. Voor de andere fans was het vandaag zover: er bleven nog 2.000 kaartjes over. Dat was bijna dubbel zoveel als verwacht werd.

De vrije ticketverkoop begon vandaag om 12 uur, zowel aan de loketten als online. Een half uurtje later was alles uitverkocht. Op naar 1 mei!

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gestolen bestelwagen van Stijn gevonden: “Hopelijk ligt flesje met as van tweelingbroer er nog in”

    Gestolen bestelwa­gen van Stijn gevonden: “Hopelijk ligt flesje met as van tweeling­broer er nog in”

    De Opel Vivaro van Stijn Detemmerman, die vol zat met heel zijn hebben en houden, is vorige week gestolen in de Snepkaai achter de Blaarmeersen. Omdat zijn moeder dodelijk ziek is, verbleef hij tijdelijk in Gent en had hij al zijn werk- en sportmateriaal in zijn auto gelaten. “Die auto was mijn vrijheid en nu is alles weg. Zelfs een flesje met as van mijn overleden tweelingbroer ben ik kwijt.” Zaterdagmiddag kreeg Stijn het verlossende nieuws dat zijn bestelwagen teruggevonden is.