Ondersteunend beeld: Fluvius.
Volledig scherm
Ondersteunend beeld: Fluvius. © Koen Moreau

Korte stroompanne aan Dok-Noord en Sassevaartstraat

Door een stroompanne zaten enkele bedrijven en bewoners van Dok-Noord en de Sassevaartstraat woensdagnamiddag een tweetal uren zonder stroom. 

De panne ontstond rond 14.20 uur door een fout in een kabel tussen twee stroomcabines. “Het gaat om een spontaan kabeldefect", zegt David Callens, woordvoerder van Fluvius. “De stroompanne vond plaats in Dok-Noord en de Sassevaartstraat. Onze werknemers hebben de stroom herschakeld en zullen de defecte kabel nog herstellen. Tegen 16.10 uur had iedereen terug stroom.”

.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. UZ Gent telt nog 6 met corona besmette patiënten

    UZ Gent telt nog 6 met corona besmette patiënten

    Terwijl er her en der ziekenhuizen melden dat ze geen patiënten meer hebben die met corona besmet zijn, is dat in Gent nog niet helemaal het geval. In het Universitair Ziekenhuis van Gent liggen vandaag nog 6 patiënten die besmet zijn met het coronavirus. “Daarvan liggen er vier op intensieve en twee niet. Los daarvan tellen we vandaag nog 17 patiënten die door Covid-19 in het ziekenhuis beland zijn maar die nu niet meer besmettelijk zijn”, klinkt het. In dat laatste geval gaat het om patiënten die 30 dagen of langer geleden hun eerste symptomen kregen. In totaal ving het UZ zo’n 250 patiënten op.