Korpschef Filip Rasschaert
Volledig scherm
PREMIUM
Korpschef Filip Rasschaert © Wannes Nimmegeers

Korpschef belooft grondig onderzoek naar naaktfouille minderjarigen: “Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt, zal ik mij verontschuldigen bij de ouders en de jongens”

GentIn de gemeenteraadscommissie is dieper ingegaan op de twee jongeren van 14 en 16 jaar die in december op straat gefouilleerd werden door de politie. Het zou daarbij om een naaktfouille zijn gegaan. “Ik heb een open gesprek gehad met de vader en hij zal duidelijke feedback krijgen na een grondig onderzoek”, belooft de korpschef.

  1. Op wandel met Charlotte Matthys (27), één van de dertig veelbelovende Europeanen volgens Forbes: “Ik zag een probleem waar ik een oplossing voor zou bedenken”
    PREMIUM
    Gent

    Op wandel met Charlotte Matthys (27), één van de dertig veelbelo­ven­de Europeanen volgens Forbes: “Ik zag een probleem waar ik een oplossing voor zou bedenken”

    Ze doet het toch maar, Charlotte Matthys (27). Vier jaar geleden kwam ze naar buiten met de allereerste Belgische alcoholvrije gin, vorige week werd ze opgenomen in de prestigieuze Forbes ’30 under 30’ lijst. Hoog tijd voor een gesprek op de plek waar het allemaal begon: de Bourgoyen. Om het te hebben over haar sleutel tot succes, tijd maken voor familie en wilde plannen voor de toekomst.