Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © getty

Kopstuk Gentse dievenbende veroordeeld tot één jaar cel: “Gsm gestolen van man die zich ontfermt over mensen in moeilijkheden”

GentVier jonge twintigers van Slowaakse afkomst zijn veroordeeld na een reeks diefstallen in Gent. Sinds 2017 maakten ze zich in wisselende samenstelling schuldig aan fietsendiefstal, inbraak en heling. Slechts een van de beklaagde meldde zich tijdens de behandeling van de zaak voor de rechter, die de man meteen herkende van voorgaande feiten.

 1. Ramenwasser uit Melle gaat viraal door logo’s te tekenen in zeepsop: “Elke dag komen er nog 15.000 tot 20.000 volgers bij, precies een droom”
  PREMIUM
  Gent

  Ramenwas­ser uit Melle gaat viraal door logo’s te tekenen in zeepsop: “Elke dag komen er nog 15.000 tot 20.000 volgers bij, precies een droom”

  Een jaar geleden was Timothy Tancré (31) uit Melle nog een gewone ramenwasser en een geliefde huisvader. Vandaag is hij daarnaast ook influencer geworden. Dat hij in zo’n korte tijd 4,5 miljoen volgers zou vergaren op TikTok had hij nooit zien aankomen. Waarom zijn filmpjes, waarin hij logo’s tekent in zeepsop, zo aanslaan? Simpelweg omdat het mensen gelukkig maakt, volgens hem.
 1. Thierry Baudet: 'Zeeuwse vissers worden gepiepeld door de EU'
  Play

  Thierry Baudet: 'Zeeuwse vissers worden gepiepeld door de EU'

 2. Zeg maar dag tegen je coronakapsel!
  Play

  Zeg maar dag tegen je coronakap­sel!