Koningin Mathilde bezoekt HOGENT Kask en Conservatorium Gent
Volledig scherm
Koningin Mathilde bezoekt HOGENT Kask en Conservatorium Gent © Photo News

Koningin Mathilde legt oor te luisteren in KASK en Conservatorium Gent

GENTHoog bezoek aan het KASK en Conservatorium in Gent woensdag. Studenten kregen er bezoek van niemand minder dan Koningin Mathilde. De koningin wil klassieke muziek en de bijbehorende opleidingen in de kijker zetten en daar hoort natuurlijk een visite aan de Biezekapelstraat bij, waar ze werd opgewacht door burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld).

  1. Laura ‘Madam Bakster’ Verhulst (29) kiest voor post mortembevruchting: “We hebben samen beslist dat ik na het overlijden van mijn echtgenoot de hormonenbehandeling zou starten”
    PREMIUM
    Gent

    Laura ‘Madam Bakster’ Verhulst (29) kiest voor post mortembe­vruch­ting: “We hebben samen beslist dat ik na het overlijden van mijn echtgenoot de hormonenbe­han­de­ling zou starten”

    Het geboortekaartje is ontworpen. De namen zijn gekozen, net als de meters en de peters. Alleen op de zwangerschap is het wachten. De Gentse Laura Verhulst (29), beter bekend als Madam Bakster, probeert een kindje te krijgen van haar overleden echtgenoot Kobe. Alleen moét dat binnen dit en vijftien maanden gebeuren, want de wet laat niet anders toe.