De vaccins worden in het vaccinatiecentrum bewaard in aparte modules, waarin de koelkasten staan
Volledig scherm
De vaccins worden in het vaccinatiecentrum bewaard in aparte modules, waarin de koelkasten staan © Wannes Nimmegeers

Koelkasten vaccinatiecentrum Gent uitgevallen: 25.000 dosissen blijven bruikbaar

GentIn de nacht van donderdag op vrijdag zijn in Flanders Expo in Gent de koelkasten uitgevallen waarin de coronavaccins worden bewaard. Ook de noodgenerator deed het niet. Even leek het erop dat 25.000 vaccinatiedosissen in de vuilnisbak zouden belanden, maar ze zijn allemaal veilig verklaard door het FAGG.  “Om 10 uur is het centrum weer opgestart, met vaccins die we in allerijl uit het UZ Gent en andere vaccinatiecentra lieten overkomen.”

  1. ‘Toffe nonkel’ pas na 25 jaar voor rechter wegens misbruik van twee neefjes: “Toen politie op mijn deur klopte, was ik opgelucht dat ik alles kon opbiechten”
    PREMIUM
    Gent

    ‘Toffe nonkel’ pas na 25 jaar voor rechter wegens misbruik van twee neefjes: “Toen politie op mijn deur klopte, was ik opgelucht dat ik alles kon opbiechten”

    Na 25 jaar wachten eindelijk gerechtigheid. Dat is de hoop van twee neven die hun ondertussen 54-jarige oom voor de Gentse rechtbank daagden wegens seksueel misbruik. “Ik haat je vanuit het diepst van mijn hart”, beet een van hen zijn oom toe. De vijftiger, een gerespecteerde zakenman, ontkent de feiten niet maar wees naar zijn eigen, moeilijke verleden. “Mijn cliënt heeft heel veel leed veroorzaakt, maar is zelf ook een slachtoffer.”