Archiefbeeld: verhuiswagen in Leuven
Volledig scherm
Archiefbeeld: verhuiswagen in Leuven © Vertommen

Klusjesdienst inschakelen om parkeerborden te leveren? Da’s nog niet voor direct

GENTVerhuizen is veel inpakken én zorgen dat je op tijd de verkeersborden voor een parkeerverbod gaat aanvragen en ophalen. Geen sinecure, zeker voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Maar daarvoor mensen inzetten die in de Gentse sociale economie werken, kan niet, zegt schepen van Welzijn Rudy Coddens (Vooruit). De budgetten gaan namelijk achteruit.

  1. Gentse man (34) krijgt 18 maanden cel met uitstel: “Hij greep vrouw die hem onderdak bood bij de keel en gooide bij andere keukenraam stuk met pot mayonaise”
    Gent

    Gentse man (34) krijgt 18 maanden cel met uitstel: “Hij greep vrouw die hem onderdak bood bij de keel en gooide bij andere keukenraam stuk met pot mayonaise”

    Een Gentse man (34) is maandagochtend veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel voor het toebrengen van slagen en verwondingen, nota bene bij een vrouw die hem onderdak bood. Bij een ruzie met een andere partner van hem gooide hij een keukenraam stuk met een pot mayonaise. Naast een alcoholverslaving kampt de man ook met een drugprobleem. Daar dient hij nu begeleiding voor te volgen.