De kleuters van Klein Festijn tonen, samen met Wim Claeys, wat ze geleerd hebben. De senioren van Horizon zijn er maar wat blij mee.
Volledig scherm
De kleuters van Klein Festijn tonen, samen met Wim Claeys, wat ze geleerd hebben. De senioren van Horizon zijn er maar wat blij mee. © Sofie Van Waeyenberghe

Kleuters van creaworkshop Klein Festijn en Wim Claeys tonen hun kunnen aan senioren in De Horizon

GENTJe kleuter op theaterkamp sturen, daar zijn niet erg veel adressen voor, maar bij Klein Festijn halen ze alles uit de kast om de jongsten creatief bezig te houden. In het thema De Stad gingen ze vandaag een serenade brengen aan de senioren van De Horizon, aan Herberg Macharius. Met niemand minder dan Wim Claeys in touw.

 1. Opnieuw voor de klas? Uniek project GO! Gent en VDAB mikt op leerkrachten die knelpuntvakken willen geven: “Na al die jaren zijn die leerplannen veranderd”
  PREMIUM
  GENT

  Opnieuw voor de klas? Uniek project GO! Gent en VDAB mikt op leerkrach­ten die knelpunt­vak­ken willen geven: “Na al die jaren zijn die leerplan­nen veranderd”

  Ooit de lerarenopleiding afgemaakt maar dan even (of lang) niet voor de klas gestaan? Dan begin je er niet snel meer aan. Toch smeekt het onderwijs om leerkrachten Frans, wiskunde, Nederlands of fysica. Om het koudwatervrees bij (ex)-leerkrachten weg te nemen, slaat het GO!-onderwijs in Gent de handen in elkaar met VDAB. Er komt een unieke ‘stoomcursus’ voor wie opnieuw de sprong wil wagen.
 1. Vissen maken einde aan muggenoverlast in Kamperland
  Play

  Vissen maken einde aan muggenover­last in Kamperland

 2. Zeilbootje belandt op de keien in Vlissingen
  Play

  Zeilbootje belandt op de keien in Vlissingen