Paaskamp van Idee Kids in de Voskenslaan.
Volledig scherm
Paaskamp van Idee Kids in de Voskenslaan. © Wannes Nimmegeers

Kinderen en ouders opgelucht dat paaskampen doorgaan: “Dankzij kleine groepjes krijgen kinderen hechtere band met hun monitor”

GentHeel wat kinderen kunnen deze paasvakantie toch op kamp, ondanks de verstrengde maatregelen. Dat is een hele opluchting voor ouders die al een jaar moeten schipperen maar ook voor kinderen die al even lang beperkt worden in hun doen en laten. De kampen gaan in kleinere groepjes door, afgesloten van elkaar, maar het doet de kinderen (en de mintoren) toch merkbaar deugd.

 1. Tot negen jaar cel voor schietpartij dichtbij Stropkaai: “Op klaarlichte dag schieten op een plaats waar veel kinderen komen, dit had slechter kunnen aflopen”
  Ledeberg

  Tot negen jaar cel voor schietpar­tij dichtbij Stropkaai: “Op klaarlich­te dag schieten op een plaats waar veel kinderen komen, dit had slechter kunnen aflopen”

  K.K., een Albanees die zijn landgenoot M.S. neerschoot op klaarlichte dag dichtbij de Stropkaai, moet voor negen jaar naar de gevangenis. Tijdens een uit de hand gelopen deal vuurde K.K. maar liefst acht kogels af. Het slachtoffer en nog twee andere Albanezen werden ook veroordeeld voor onder meer illegaal wapenbezit.
 1. Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed
  Play

  Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed

 2. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark