Volledig scherm
PREMIUM
Kassandra Missipo © De Rycke

Kassandra Missipo (AA Gent Ladies) lonkt naar derde bekerfinale: “Jammer dat competitie zo snel beslist lijkt”

Vrouwelijke hoogspanning zondagnamiddag in Oostakker. De AA Gent Ladies strijden in het PGB-stadion tegen Standard om een finaleticket van de Beker van België. Lukt dat, kan blauw-wit voor de derde keer in vier jaar de beker pakken.

 1. Castro-Montes dicht bij eerste vrijschopgoal voor AA Gent: “Ik dacht écht dat die bal binnen zou gaan”
  PREMIUM

  Cas­tro-Mon­tes dicht bij eerste vrijschop­goal voor AA Gent: “Ik dacht écht dat die bal binnen zou gaan”

  Vrijdag al verzekerde AA Gent zich van een rustig weekend dankzij een 2-3-overwinning op bezoek bij Eupen. Helemaal een gelaagde generale repetitie voor de trip naar AS Roma werd het niet, daarvoor acteerden de troepen van Jess Thorup veel te wisselvallig. Ook de partij van Alessio Castro-Montes kende hoogtes en laagtes. Hij tekende aan het eind voor de winning goal, met het hoofd zowaar.
 2. Negentiende Belgische titel voor Eline Berings: “Maar die starter heeft de wedstrijd onthoofd”
  PREMIUM

  Negentien­de Belgische titel voor Eline Berings: “Maar die starter heeft de wedstrijd onthoofd”

  Was het nu vals of niet? Of werd er bewogen in de blokken? Feit is dat de start van de 60m horden vrouwen op het BK indoor toch enige vragen opriep. De starter schoot de atletes immers wel heel snel weg na zijn ‘klaar’. Sommige atletes waren de kluts kwijt en liepen achter de feiten aan. Ook Eline Berings, die uiteindelijk wel haar negentiende Belgische titel won, was er niet over te spreken.