Tom Audoore in een kappersstoel uit 1962.
Volledig scherm
Tom Audoore in een kappersstoel uit 1962. © Foto Masscho

Kapper met longziekte sluit zaak: “Onze klanten zullen met langer haar in hun kot zitten”

Sinds zaterdag hangt aan de zaken van Barbier Tom in Eeklo, Gent en Knokke het bordje ‘Gesloten’. De eigenaar, Tom Audoore (49), kampt met een longziekte. Hij wil zichzelf en zijn personeel niet nodeloos in gevaar brengen. “Met wat langer haar in uw kot zitten, zal niet zo’n ramp zijn, toch?”

  1. Buschauffeurs eisen overleg met De Lijn na twee incidenten met jongeren in enkele dagen tijd: “We willen nultolerantie, nu meteen”
    PREMIUM
    Gent

    Buschauf­feurs eisen overleg met De Lijn na twee incidenten met jongeren in enkele dagen tijd: “We willen nultoleran­tie, nu meteen”

    De buschauffeurs zijn de agressie op de risicolijnen naar de Blaarmeersen en het provinciaal domein Puyenbroeck beu. Vakbond ACV eist dat het agressiecomité van De Lijn maandag wordt samengeroepen om het probleem aan te pakken. Afgelopen week moest de politie tweemaal tussenbeide komen omdat chauffeurs zich bedreigd of geïntimideerd voelden door groepen jongeren. Met de Gentse Feesten in aantocht vrezen de chauffeurs nog meer incidenten. “We willen weten wie die jongeren zijn en wanneer en waar ze opduiken.”