De tribune van de Ghelamco Arena was ook tijdens de match tegen TSG 1899 Hoffenheim eind oktober noodgedwongen leeg.
Volledig scherm
De tribune van de Ghelamco Arena was ook tijdens de match tegen TSG 1899 Hoffenheim eind oktober noodgedwongen leeg. © BELGA

KAA Gent wil ook jouw stem laten weerklinken tijdens thuismatchen: “Gentenaars mogen thuis drie bekende Buffalo-liedjes inzingen”

GentEen match bijwonen is de Ghelamco is nog steeds verboden, maar wie dat wil, kan binnenkort zijn stem toch in het stadion doen weerklinken. KAA Gent laat supporters thuis drie Buffalo-klassiekers inzingen en monteert die bestanden samen tot een hymne. ‘De tribune blijft zingen!’, klinkt het.

  1. Hoe hoofdverdachte 15 jaar na de ‘riekmoord’ zelfmoord pleegde, toen DNA-test werd gevraagd: “Hij rolde tijdens verhoren letterlijk over de grond van woede”
    PREMIUM
    Moerbeke-Waas

    Hoe hoofdver­dach­te 15 jaar na de ‘riekmoord’ zelfmoord pleegde, toen DNA-test werd gevraagd: “Hij rolde tijdens verhoren letterlijk over de grond van woede”

    22 juli 1984. In de tuin van het landhuis ‘Halfweg’ in de Ledestraat in Moerbeke-Waas wordt het lichaam van de 32-jarige Inge Wovra gevonden. Ze is gruwelijk toegetakeld met een riek. Boven in haar bed ligt één van haar minnaars, meer dood dan levend. Beneden hing al een tijdje een andere minnaar rond die aangifte doet van wat hij aantreft. Hij wordt meteen de hoofdverdachte, waardoor sporen verloren gaan. Nadat blijkt dat hij niét de dader is, raakt de zaak in het slop, tot ze één vingerafdruk vinden. Een reconstructie van de zaak in onze reeks misdaadverhalen van de voorbije decennia.