Ann Lemaitre, Fred Geirnaert, Marino Lomme en Caressa De Vogelaere, met Pierke uiteraard
Volledig scherm
Ann Lemaitre, Fred Geirnaert, Marino Lomme en Caressa De Vogelaere, met Pierke uiteraard © RV

Jongste Pierkes-poppenspeler duikt op in de Minard. “Revue met Gentse poppen én acteurs”

GentMarino Lomme, met zijn 35 jaar veruit de jongste Pierkes-poppenspeler, staat binnenkort op de planken in de Minard. Het was altijd al zijn droom om daar ooit te spelen. Met zijn revue pakt hij dan ook groot uit: hij sleept de ervaring van pianiste Ann Lemaitre, actrice Caressa De Vogelaere en cabaretier Fred Geirnaert mee het podium op.

 1. Bart Peeters en Kamagurka vervullen laatste wens van geliefde bakkersvrouw: “Goedlachs, zo hebben we Annick altijd gekend”
  Gent/Lievegem

  Bart Peeters en Kamagurka vervullen laatste wens van geliefde bakkers­vrouw: “Goedlachs, zo hebben we Annick altijd gekend”

  Annick Verneert (49) van bakkerij Dewulf in Sint-Amandsberg is vorige week na een slepende ziekte overleden. Maar in haar laatste dagen lieten kunstenaar Kamagurka en zanger Bart Peeters nog een laatste wens uitkomen. Voor het programma ‘Iedereen Beroemd’ maakten ze een kunstwerk dat een mooie plaats krijgt in de woning van het gezin in Lievegem.
 2. Bekende juwelier Foulon stopt door concurrentie van het internet: “Mensen kijken alleen nog maar naar de uurwerken in mijn etalage”
  Gent

  Bekende juwelier Foulon stopt door concurren­tie van het internet: “Mensen kijken alleen nog maar naar de uurwerken in mijn etalage”

  Einde van een tijdperk. De op één na langst aanwezige handelaar van de Langemunt geeft er de brui aan. In oktober trekt Johan Foulon de deur van zijn juwelierszaak definitief achter zich dicht. De moordende concurrentie van het internet ondergraaft zijn motivatie. “Mensen kopen een ketting online en komen hier vragen of het echt goud is.”