Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © iStock

Jongeman (21) die messteek uitdeelde op klaarlichte dag in Gent-centrum krijgt twee jaar gevangenis met uitstel, ook slachtoffer krijgt straf

GentTwee Gentse jongemannen die in een vechtpartij waren verwikkeld op klaarlichte dag in Gent-centrum, zijn veroordeeld voor de correctionele rechtbank. De man die een mes trok en het slachtoffer neerstak, krijgt twee jaar gevangenis met uitstel. Ook het slachtoffer kreeg een werkstraf voor het toedienen van slagen.

 1. Personeelslid van Gentse gevangenis overleden na coronabesmetting: “Vaccineer het personeel vooraleer er nog meer slachtoffers vallen”
  Gent

  Personeels­lid van Gentse gevangenis overleden na coronabe­smet­ting: “Vaccineer het personeel vooraleer er nog meer slachtof­fers vallen”

  Een personeelslid van de gevangenis van Gent is woensdag overleden aan de gevolgen van corona. Dat meldt de vakbond ACOD donderdag. Gino Hoppe van het ACOD roept op om personeelsleden prioritair te vaccineren. “Deze personeelsleden staan echter ongevaccineerd en dus ongewapend op een werkvloer waar intussen een sluipmoordenaar aan het werk is.”
 1. Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed
  Play

  Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed

 2. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark