Een 20-jarige is veroordeeld tot een werkstraf van 60 uur nadat hij in september aan het Gentse Sint-Pietersstation een jongen in de nek een elektrische schok toediende met een taser
Volledig scherm
Een 20-jarige is veroordeeld tot een werkstraf van 60 uur nadat hij in september aan het Gentse Sint-Pietersstation een jongen in de nek een elektrische schok toediende met een taser © Wannes Nimmegeers

Jongeman (20) die slachtoffer elektrische schok in de nek gaf met stroomstootwapen krijgt 60 uur werkstraf

GentEen 20-jarige is veroordeeld tot een werkstraf van 60 uur nadat hij in september aan het Gentse Sint-Pietersstation een jongen in de nek een elektrische schok toediende met een taser. De beklaagde was in augustus nog maar veroordeeld voor een gewapende overval.

  1. Gestart in volle coronacrisis en toch al in de prijzen gevallen: “Miglot is het enige Belgische parfummerk, en onze geuren zijn genderneutraal”
    Gent

    Gestart in volle coronacri­sis en toch al in de prijzen gevallen: “Miglot is het enige Belgische parfummerk, en onze geuren zijn genderneu­traal”

    Hij was apotheker, maar stortte zich op de wereld van de geuren. Kristof Lefebre zou zijn parfumeriezaak Miglot openen op 21 maart 2020, exact de dag waarop België voor het eerst op slot ging. Maar ondanks twee lockdowns heeft Kristof zijn merk wél in de markt weten te zetten. Zijn Miglot wordt intussen verkocht over heel België en zelfs al in Nederland. Hij won ook al een prestigieuze prijs: de trofee van ‘Belgian Beauty Awards 2021' staat te blinken in zijn etalage.