Een 26-jarige Gentse vader is veroordeeld tot een celstraf van 7 maanden nadat hij in 2018 op verschillende momenten in totaal een vijftal videospelletjes stal in de MediaMarkt.
Volledig scherm
Een 26-jarige Gentse vader is veroordeeld tot een celstraf van 7 maanden nadat hij in 2018 op verschillende momenten in totaal een vijftal videospelletjes stal in de MediaMarkt. © ANP XTRA

Jonge papa (26) veroordeeld tot zeven maanden cel nadat hij vijf videospelletjes uit MediaMarkt stal

GentEen 26-jarige Gentse vader is veroordeeld tot een celstraf van 7 maanden nadat hij in 2018 op verschillende momenten in totaal een vijftal videospelletjes stal in de MediaMarkt. Intussen heeft hij zijn schade vergoed en bewandelt hij naar eigen zeggen het rechte pad. 

 1. Ook oudste café van Gent heropent coronaproof: “Vanaf morgen moeten onze klanten met de smartphone bestellen”
  PREMIUM
  Gent

  Ook oudste café van Gent heropent corona­proof: “Vanaf morgen moeten onze klanten met de smartphone bestellen”

  Morgen gaat de horeca in Gent opnieuw open en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Samen met u keken we een week lang uit naar die eerste versgetapte pint. Vandaag houden we halt aan onze laatste stop: Café Den Turk op de Botermarkt. “Als mijn stamgasten opnieuw aan de toog mogen hangen", zegt zaakvoerder Anthony De Waele, “dan zullen we weer écht open zijn.”
 1. Indrukwekkende erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst
  Play

  Indrukwek­ken­de erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst

 2. 700 ontbijtjes voor gehandicapten door heel de provincie
  Play

  700 ontbijtjes voor gehandicap­ten door heel de provincie