Het Pand, pandemisten, Caermersklooster
Volledig scherm
PREMIUM
Het Pand, pandemisten, Caermersklooster © Wannes Nimmegeers

Is het einde nabij? Vonnis van Pand betekend, Pandemisten organiseren grote protestmars op 6 december

GentDe eigenaars - de provincie en WoninGent - hebben het vonnis voor de ontruiming van het Pand laten betekenen. Dat wil zeggen dat het Pand in de Lange Steenstraat, dat al 7 maanden gekraakt wordt, tegen 7 december leeg moet zijn. Nochtans was er op 14 december een overleg met de Woonzaak gepland. De ‘Pandemisten’ steigeren, en plannen een grote protestmars.

  1. Ex-keeper en voetbalcommentator Wim De Coninck op de planken met komedie over wielrennen en jeugdambitie. "Van mij moet mijn zoon geen topvoetballer worden”
    PREMIUM
    GENT

    Ex-keeper en voetbalcom­men­ta­tor Wim De Coninck op de planken met komedie over wielrennen en jeugdambi­tie. "Van mij moet mijn zoon geen topvoetbal­ler worden”

    Zijn tijd in de goal ligt intussen achter hem, maar aan ambitie ontbreekt het Wim De Coninck (62) alvast niet. Hij staat binnenkort op de planken met zijn tweede theatervoorstelling, deze keer in duo met actrice Mie De Neve (49). Een sportstuk, ‘Vader, waarom koersen wij?’. Een familiekomedie. Over wielrennen, maar vooral ook over de verschillen tussen mannen en vrouwen, over verloren dromen.