Poutrix-bestuursleden en organisatoren Thomas Meyers (l.) en Rian Denys (r.).
Volledig scherm
Poutrix-bestuursleden en organisatoren Thomas Meyers (l.) en Rian Denys (r.). © Wannes Nimmegeers

Ingenieursstudenten organiseren online speeddate met bedrijven op digitale bouwkundebeurs: “Een goed alternatief in coronatijden”

GENTDit jaar kan de traditionele jobbeurs van studentenvereniging Poutrix, waar de ingenieurs thuis zijn, niet doorgaan. Dus komt er een online alternatief. “Het is wat zoeken geweest, maar we zijn toch blij dat het zo kan doorgaan”, klinkt het bij bestuurslid Rian Denys (23) en praeses Thomas Meyers (23).

 1. Toch nog warm afscheid voor Jelle (43), die ondanks een dodelijke kanker niet in aanmerking kwam voor vaccin: “Zoveel mensen zijn nog langsgekomen”
  PREMIUM
  GENT

  Toch nog warm afscheid voor Jelle (43), die ondanks een dodelijke kanker niet in aanmerking kwam voor vaccin: “Zoveel mensen zijn nog langsgeko­men”

  Terwijl in Vlaanderen een aprils sneeuwtapijt viel, is Jelle Pée (43) overleden. De jonge vader en man van Liesbet Depauw (40) vocht al enkele jaren tegen kanker, maar moest dinsdagochtend de strijd opgeven. Kort voordien had Liesbet nog een oproep gelanceerd voor jonge palliatieve patiënten. Want Jelle kwam, net zoals zijn lotgenoten, niet in aanmerking voor een vaccin.
 1. Saxofonist en percussionist Goemans: liever blind dan doof
  Play

  Saxofonist en percussio­nist Goemans: liever blind dan doof

 2. De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht
  Play

  De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht