Net als in 2019 kan je deze vakantie opnieuw terecht bij Zomerbar Zottegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Net als in 2019 kan je deze vakantie opnieuw terecht bij Zomerbar Zottegem. © Zomerbar Zottegem

In deze 30 Oost-Vlaamse zomerbars kan u coronaproof genieten van een cocktail of pintje

OOST-VLAANDERENEven leek het alsof corona een stokje zou steken voor de populaire zomerbars. Sommige openen dan ook niet, maar wij zochten en vonden er toch 30 waar je deze zomer coronaproof kan genieten van een leuke dag met je vrienden, een fris drankje of een versnapering. Met de voeten in het zand tussen de palmbomen of tussen het groen op zelfgemaakte meubels: Ook voor wie deze zomer in de buurt blijft,  komt het vakantiegevoel dichtbij.

 1. De leukste boetiekjes in Gent die je niet mag missen tijdens de solden
  PREMIUM

  De leukste boetiekjes in Gent die je niet mag missen tijdens de solden

  Dringend op zoek naar nieuwe onderbroeken? Zijn je kousen versleten? Op zoek naar zomerkleedjes? Dan zijn de solden het moment om nieuwe in huis te halen. De pandemie heeft ons daarvoor twee leidraden meegegeven: shop veilig en steun lokale ondernemers. Durf eens weg te stappen van de Veldstraat, weg van de grote ketens, en sla de binnenstraatjes in. Daar vind je tien klerenwinkels van Gentse bodem die het bezoeken meer dan waard zijn.
 2. Gentenaars runnen populaire Instagrampagina voor interieurobjecten, en openen binnenkort winkel in Rabot

  Gentenaars runnen populaire Instagram­pa­gi­na voor interieur­ob­jec­ten, en openen binnenkort winkel in Rabot

  Tweedehands is hip, dat hebben Theo Vantomme (30) en Justine Vergotte (29) goed begrepen. Ze gaven hun verzamelwoede een positieve draai, en begonnen enkele maanden geleden met het verkopen van interieurobjecten en meubelen met een vorig leven via Instagram. Het concept sloeg in als een bom: intussen telt hun pagina Hoarderlife net geen 3.500 volgers. Over enkele maanden openen ze daarom een fysieke winkel in de Rabotwijk.