In de nieuwe Meulestedebrug kruipt maar liefst 1.300 ton staal, het tegengewicht van 1.000 ton is dan nog niet meegerekend.
Volledig scherm
PREMIUM
In de nieuwe Meulestedebrug kruipt maar liefst 1.300 ton staal, het tegengewicht van 1.000 ton is dan nog niet meegerekend. © Wannes Nimmegeers

IN BEELD. Hier in Wondelgem wordt gewerkt aan de nieuwe Meulestedebrug: “We lassen maar liefst 9.000 onderdelen aan elkaar”

GentOok als er geen aannemers te zien zijn op de werf wordt er hard gewerkt aan de nieuwe Meulestedebrug. Dat leert een unieke kijk achter de schermen bij Victor Buyck Steel Construction in Wondelgem. Een verhaal van 1.300 ton staal, 20 kilometer lasnaden en opvallend veel women power.

 1. Van gratis lekkernijen tot een rad van fortuin: zes speciale acties tijdens Weekend van de Klant in en rond Gent
  PREMIUM
  Gent

  Van gratis lekkernij­en tot een rad van fortuin: zes speciale acties tijdens Weekend van de Klant in en rond Gent

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het opnieuw Weekend van de Klant. Heel wat lokale handelaars in verschillende gemeenten in Vlaanderen leggen hun klanten dit weekend extra in de watten. Ook in de regio Gent geniet je als klant van allerlei leuke attenties. Van gratis lekkernijen in Nazareth tot een rad van fortuin in Merelbeke: wij lijstten zes tips op om niet te missen tijdens het Weekend van de Klant in en rond Gent.
 2. RESTOTIP. Lunchen bij Roots: “Schitterend viergangenmenu voor een onklopbare prijs”
  PREMIUM
  Gent

  RESTOTIP. Lunchen bij Roots: “Schitte­rend viergangen­me­nu voor een onklopbare prijs”

  Roots, gelegen in het hart van de Patersholwijk, staat bij vele Gentenaars hoog op het lijstje van beste restaurants. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wie een tafel wil reserveren om te dineren, er vroeg bij moet zijn. Wie zolang niet kan wachten, kan ook gaan lunchen in de hippe zaak. Wij spendeerden onze middagpauze bij Roots en genoten van een overheerlijk viergangenmenu voor een onklopbare prijs.