Vlnr.: Marreh Sulayman, Gift Orban, Hugo Cuypers en hulptrainer Danijel Milićević nemen het tegen elkaar op tijdens de 'Kamelenrace'.
Volledig scherm
Vlnr.: Marreh Sulayman, Gift Orban, Hugo Cuypers en hulptrainer Danijel Milićević nemen het tegen elkaar op tijdens de 'Kamelenrace'. © Wannes Nimmegeers

IN BEELD. Buffalo’s trekken richting Halfvastenfoor: géén winst voor Gift Orban bij Kamelenrace

Het was moeilijk om ze woensdagnamiddag niet te spotten: onder strikte bewaking trokken enkele sterspelers van KAA Gent richting de Halfvastenfoor op het Sint-Pietersplein. En dat leverde fijne beelden op.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. ASSISEN LIVE. Ex-partners Jurgen D. huiveren als ze terugdenken aan hun relatie: "Ik ben ontsnapt, maar had ook een slachtoffer kunnen zijn”

  ASSISEN LIVE. Ex-part­ners Jurgen D. huiveren als ze terugden­ken aan hun relatie: "Ik ben ontsnapt, maar had ook een slachtof­fer kunnen zijn”

  Op de vijfde dag van het assisenproces tegen Jurgen D. komen er alweer heel wat getuigen aan het woord. Deze keer vooral mensen die dicht bij de beschuldigde staan of stonden. Vooral naar de getuigenissen van enkele ex-vriendinnen en familie van Jurgen D. wordt met grote interesse geluisterd. Een fraai beeld van Jurgen schetsen die vrouwen niet. In een brief vanuit de gevangenis naar een ex-partner schreef hij: “Ik ga mijn appartement proberen te houden. Dat staat toch nog op mijn bvba.”
  Gent