Jan De Meuleneir / Photonews
Volledig scherm
Jan De Meuleneir / Photonews © Jan De Meuleneir / Photo News

Iedereen in de rij voor de reservelijst, maar “in Gent hebben we het op dit moment nog niet nodig”

GENTOm op de reservelijst voor een coronaprik te komen, stonden er op een gegeven moment maar liefst 240.000 mensen in de digitale wachtrij van QVax. “Maar in Gent hebben we nauwelijks coronavaccins over op het einde van de dag”, klinkt het bij schepen van Gezondheid Rudy Coddens (Vooruit). 

 1. Doodrijder van Truus Rijnberg (72) hangt dertig maanden cel boven het hoofd: “Hij zat als koning in zijn cabine, niets kon hem overkomen”
  PREMIUM
  Sint-Kruis-Winkel/Merelbeke

  Doodrijder van Truus Rijnberg (72) hangt dertig maanden cel boven het hoofd: “Hij zat als koning in zijn cabine, niets kon hem overkomen”

  “Het overlijden van mama heeft er bij ons allemaal zwaar ingehakt. Wij leven niet, maar overleven.” Truus Rijnberg (72), mama van drie kinderen en grootmoeder van zes kleinkinderen, werd op 3 oktober 2019 aangereden door een vrachtwagenchauffeur op de John F. Kennedylaan. Donderdag moest de 46-jarige onoplettende Roemeen zich verantwoorden in de rechtbank. “Hij tokkelde op zijn gsm alsof hij in zijn salon zat”, oordeelde het parket hard.
 1. Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed
  Play

  Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed

 2. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark