In de tuin van Hotel d’Hane Steenhuyse werd een tent opgesteld, om te beschermen tegen regen en wind, of tegen de zon
Volledig scherm
In de tuin van Hotel d’Hane Steenhuyse werd een tent opgesteld, om te beschermen tegen regen en wind, of tegen de zon © Jill Dhondt

Huwelijken in openlucht zijn succes: “Drie op vier koppels kiezen voor die formule”

GentSinds 8 mei kunnen Gentse koppels die willen trouwen, kiezen voor een huwelijk in openlucht. Dat kan in het mooie kader van het Hotel d’Hane Steenhuyse in de Veldstraat. En die formule heeft duidelijk succes.

  1. Kurt Burgelman viert 50ste verjaardag met gratis concert. “Prijs mij gelukkig dat ik van mijn muziek kan leven.” Terugblik op hoe het allemaal begon.
    PREMIUM
    Gent

    Kurt Burgelman viert 50ste verjaardag met gratis concert. “Prijs mij gelukkig dat ik van mijn muziek kan leven.” Terugblik op hoe het allemaal begon.

    Kurt Burgelman is en blijft nog steeds de enige met een ‘Gents-talige’ nummer 1-hit op zijn naam. Loetsebollekezoetse is Gents erfgoed geworden, BiezeBaaze blijft onlosmakelijk aan Kurt verbonden. Sinds die monsterhit in 2003 - die zelfs de toenmalige Idool-favorieten van nummer 1 weghield - heeft de zanger honderden nummers geschreven, voor zichzelf, maar ook voor anderen. Van nummers voor Mega Mindy tot zelfs Eurosong, Burgelman deed het allemaal. Zondag nodigt hij zijn fans uit voor een concert in Baracita, deels in ’t Gents, en deels met zijn jaren ’80-muziek.