Holiday Inn aan Flanders Expo.
Volledig scherm
Holiday Inn aan Flanders Expo. © RV

Holiday Inn Gent Expo krijgt als eerste ketenhotel in België drie Green Key-certificaten

Holiday Inn Gent Expo heeft – als eerste ketenhotel in België – drie Green Key-certificaten ontvangen van GoodPlanet Belgium en Toerisme Vlaanderen. Dat label zet het engagement van de meest duurzaamste logies, attracties en vergaderlocaties in de verf. Voor toeristen die belang hechten aan duurzaam reizen, biedt Green Key dus een meerwaarde.

  1. Op gesprek bij Geert Merchiers, de Oost-Vlaamse procureur des Konings: “Je moet als magistraat niet in een ivoren toren wonen, maar met beide voeten in het leven te staan”
    PREMIUM
    Gent

    Op gesprek bij Geert Merchiers, de Oost-Vlaam­se procureur des Konings: “Je moet als magistraat niet in een ivoren toren wonen, maar met beide voeten in het leven te staan”

    Top magistraat Geert Merchiers (57) is al een lange tijd gepokt en gemazeld binnen het parket van Oost-Vlaanderen waar hij al verschillende functies uitoefende. Als provinciaal procureur zet hij in Oost-Vlaanderen de lijnen uit over hoe criminelen in de provincie worden vervolgd. Wij hadden een gesprek met deze magistraat over zijn job, zijn blik op justitie en de uitdagingen van de toekomst.