Brand in de Ijkmeesterstraat.
Volledig scherm
Brand in de Ijkmeesterstraat. © DVEG

Hevige brand in appartementsgebouw aan de Vlasmarkt: straat volledig afgesloten

GentIn de Ijkmeesterstraat, een deels doodlopende straat aan de Vlasmarkt, is vrijdagnamiddag brand uitgebroken in een appartementsgebouw. Toen de brandweer ter plaatse kwam, waren er grote vlammen zichtbaar door het raam.

  1. Vandaag start proces tegen bokser Yorben (24) die Manchester City-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegparking: “Papa lijdt er nog altijd onder, fysiek én mentaal”
    PREMIUM
    Gent/Ninove

    Vandaag start proces tegen bokser Yorben (24) die Manchester Ci­ty-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegpar­king: “Papa lijdt er nog altijd onder, fysiek én mentaal”

    De 24-jarige Yorben S. moet zich vandaag voor de rechter verantwoorden nadat hij op 19 oktober 2021 Guido De Pauw (64) in een coma sloeg op de snelwegparking in Drongen. Op de terugweg van een Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge, liep het slachtoffer - een notoir Manchester City-supporter uit Meerbeke - de Club Brugge-fan Yorben S. tegen het lijf. Na een banale discussie werd het slachtoffer in coma geslagen door Yorben S. Die riskeert nu een celstraf van vijf jaar voor het zware misdrijf.