Lore Moerman van restaurant BODO.
Volledig scherm
Lore Moerman van restaurant BODO. © Wannes Nimmegeers

Het Oost-Vlaanderen van topchef Lore Moerman: “Uit eten moet ik altijd compromissen sluiten met mijzelf”

Lore Moerman heeft een hekel aan de termen ‘met een hoek af’ en ‘met een twist’. In haar Gentse toprestaurant Bodo maakt ze gerechten zonder veel tierlantijntjes en met eerlijke kwaliteitsproducten en als ze zelf op restaurant gaat, zoekt ze dezelfde degelijkheid op. Ze selecteerde haar favoriete horecazaken en bleef daarvoor opvallend genoeg in Gent. “Ik vrees dat ik een echte stadsmus ben”, zegt ze.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. “We willen een staycation nog meer promoten”: de eerste zomer van Stefanie (40) en Philip (44) in Peper
    PREMIUM

    “We willen een staycation nog meer promoten”: de eerste zomer van Stefanie (40) en Philip (44) in Peper

    Dan mag je na maanden werk en voorbereiding jouw zaak openen, gooit corona roet in het eten. Dat is exact wat heel wat Gentse ondernemers meemaakten. Stefanie Billiet (40) en Philip Henderickx (44) waren nog geen drie maand open, voor ze de deuren van ‘Peper’ weer dicht moesten trekken. Hoe kijken zij terug op de voorbije bewogen weken en wat verwachten ze van hun eerste zomer?. “Peper is onze andere baby, we willen die ook zien groeien.”