Lore Moerman van restaurant BODO.
Volledig scherm
Lore Moerman van restaurant BODO. © Wannes Nimmegeers

Het Oost-Vlaanderen van topchef Lore Moerman: “Uit eten moet ik altijd compromissen sluiten met mijzelf”

Lore Moerman heeft een hekel aan de termen ‘met een hoek af’ en ‘met een twist’. In haar Gentse toprestaurant Bodo maakt ze gerechten zonder veel tierlantijntjes en met eerlijke kwaliteitsproducten en als ze zelf op restaurant gaat, zoekt ze dezelfde degelijkheid op. Ze selecteerde haar favoriete horecazaken en bleef daarvoor opvallend genoeg in Gent. “Ik vrees dat ik een echte stadsmus ben”, zegt ze.

0 reacties

  1. Ezra (44) opent tweede vestiging van geliefde koffiebar aan station: “Het aanbod is volledig plantaardig, ook voor de hond”
    Gent

    Ezra (44) opent tweede vestiging van geliefde koffiebar aan station: “Het aanbod is volledig plantaar­dig, ook voor de hond”

    Woon je rond het Sint-Pietersstation of neem je daar vaak de trein of bus? Dan kan je vanaf nu elke dag in Full Circle Coffee terecht, een gloednieuwe koffiebar vlakbij het station. De naam doet hoogstwaarschijnlijk een belletje rinkelen: uitbater Ezra Feller (44) opende vijf jaar geleden al een gelijknamige koffiebar aan de Zuid, maar droomde al langer van een tweede vestiging. Ook je hond wordt hier verwend.