Buurtbewoner Wim Vandekerckhove (65) woont al zijn hele leven in het Miljoenenkwartier. Hij wil liever terugkeren naar de plannen die in 1926 voor het park werden opgemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoner Wim Vandekerckhove (65) woont al zijn hele leven in het Miljoenenkwartier. Hij wil liever terugkeren naar de plannen die in 1926 voor het park werden opgemaakt. © Wannes Nimmegeers

Heraanleg de Smet de Naeyerpark verdeelt Miljoenenkwartier: “Waarom vernieuwen? In 1926 is er een schitterend plan opgemaakt”

GentIn het Paul de Smet de Naeyerpark wordt dit najaar 1.500 vierkante meter verharding uitgebroken. Het park, nu verdeeld in drie stukken groen, moet zo één worden. “Voor de buurt is dit een grote opwaardering”, vindt schepen De Bruycker. Al klinkt bij het buurtcomité een ander geluid. 

 1. Michael en Leentje ontwikkelen ontmoetingsplatform voor singles: “Een partner vinden kan, maar dat is niet ons eerste doel”
  Gent

  Michael en Leentje ontwikke­len ontmoe­tings­plat­form voor singles: “Een partner vinden kan, maar dat is niet ons eerste doel”

  Michael Manesse (34) en Leentje Demeester (47) hebben samen een nieuw ontmoetingsplatform opgestart voor singles: Singletown. Door leuke, ongedwongen activiteiten te organiseren willen ze singles de mogelijkheid geven om echte gesprekken aan te gaan, wat minder evident is via datingsites. Vloeit daar een relatie uit, dan is dat mooi meegenomen, maar dat is niet het voornaamste doel.
 1. Verdachte van neerschieten Kezban weer voor rechter
  Play

  Verdachte van neerschie­ten Kezban weer voor rechter

 2. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
  Play

  Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes