De Stad Gent wil de wegen tussen de verschillende delen van het Paul de Smet de Naeyerpark ontharden, maar daar zijn enkele omwonenden het niet mee eens.
Volledig scherm
PREMIUM
De Stad Gent wil de wegen tussen de verschillende delen van het Paul de Smet de Naeyerpark ontharden, maar daar zijn enkele omwonenden het niet mee eens. © Stad Gent

Heraanleg de Smet de Naeyerpark op lange baan na klacht buurtcomité: “Geef onze kasseien terug”

GentDe Stad Gent moet de heraanleg van het Paul de Smet de Naeyerpark in het Miljoenenkwartier uitstellen. Begin mei werden de definitieve plannen goedgekeurd en de werken zouden rond deze tijd moeten starten, maar het buurtcomité is een juridische procedure gestart. “Die ontharding is een druppel op een hete plaat”

  1. Tot acht maanden cel voor hondenmishandelaars: “Hij gooide puppy van boven zijn hoofd op de grond”
    Gent

    Tot acht maanden cel voor hondenmis­han­de­laars: “Hij gooide puppy van boven zijn hoofd op de grond”

    Twee mannen zijn donderdagochtend in twee afzonderlijke zaken veroordeeld wegens het mishandelen van hun huisdieren. Op camerabeelden was te zien hoe één van hen, een amper 21-jarige man, zijn puppy van boven zijn hoofd op de grond gooide. De andere was zijn jonge hond dan weer enorm hardhandig aan het ‘trainen’. Toen hij daarover werd aangesproken door een voorbijganger, sloeg hij met een blikje bier op zijn hoofd.