De heraangelegde wegel oogt op z'n zachtst gezegd bijzonder.
Volledig scherm
De heraangelegde wegel oogt op z'n zachtst gezegd bijzonder. © Luc Van Wijnsberghe

Heraangelegde kerkwegel oogst kritiek, maar wordt hersteld: “Dit is een afgrijselijk zicht”

GentEen onlangs heraangelegde wegel naast de kerk van Sint-Denijs-Westrem oogst bij buurtbewoners vooral kritiek. De putten werden gevuld met andere steentjes, waardoor het geheel er nu eerder komisch uitziet. 

 1. NET OPEN. Na succes in Gent start Sugarlicious pop-up in Blankenberge: “Ons doel? Origineler zijn dan een traditionele snoepwinkel”
  PREMIUM

  NET OPEN. Na succes in Gent start Sugarli­cious pop-up in Blankenber­ge: “Ons doel? Origineler zijn dan een traditione­le snoepwin­kel”

  Goed nieuws voor de Blankenbergenaars en bezoekers van de badstad die dol zijn op blauwe Takis-chips uit Japan, Slap-lolly’s uit Mexico, de superzure Toxic Waste uit de UK of het brede assortiment snoep uit Amerika. Sugarlicious opende er zonet namelijk een tijdelijke shop op een boogscheut van de zeedijk. “We vonden inspiratie in de TikTok-filmpjes die onze 11-jarige dochter vaak kijkt”, zegt Agimi Beqiri (43) die de zaak samen met zijn vrouw Kim (37) runt.
  Gent
 2. Zedenrechercheur Michaël (34) strijdt als voedingsdeskundige tegen ongezonde levensstijl: “Steak of een glaasje wijn? Dat kan perfect”
  PREMIUM

  Zedenre­cher­cheur Michaël (34) strijdt als voedings­des­kun­di­ge tegen ongezonde levens­stijl: “Steak of een glaasje wijn? Dat kan perfect”

  Overdag is Michaël Barbé (34) druk in de weer om pedofielen en verkrachters van straat te halen, maar ook na zijn uren voert de Gentse flik een moedige strijd. Als voedingsdeskundige helpt hij mensen om van hun ongezonde levensstijl af te raken. Maar hij ziet het breder. “Bedrijven die hun werknemers helpen gezonder te leven, dat rendeert op langere termijn. Ik ben nog geen enkele dag ziek geweest, en dat heeft een reden.”
  Gent