Isabelle Steel en dochter Ganesha Vancoillie voor hun winkel The Fallen Angels in Gent. Een prachtig snuisterparadijs voor een origineel cadeau.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabelle Steel en dochter Ganesha Vancoillie voor hun winkel The Fallen Angels in Gent. Een prachtig snuisterparadijs voor een origineel cadeau. © Wannes Nimmegeers

Help de Oost-Vlaamse speelgoedhandel: in deze 13 lokale webshops vind je het ideale sinterklaasgeschenk

REGIOHet is bij moment vloekend door de Bol.com-folder bladeren omdat het zoveelste cadeau op de wenslijst vertraagd of uitverkocht is. Ons advies? Gooi het over een originele boeg en koop lokaal én online bij één van de onderstaande Oost-Vlaamse speelgoedwinkels. De ondernemers, die bijzonder moeilijke tijden doormaken, zullen u dankbaar zijn.

 1. Laatste 30 Roma wonen in krotten in Aziëstraat, maar moeten ook daar weg: “Het is niet eerlijk, wij weten niet waar naartoe”
  PREMIUM
  Gent

  Laatste 30 Roma wonen in krotten in Aziëstraat, maar moeten ook daar weg: “Het is niet eerlijk, wij weten niet waar naar­toe”

  Het integratieproject voor Roma aan de Lübecksite is opgestart, en lijkt vlot te verlopen. Alle Roma die in september 2019 hadden aangegeven in het project te willen instappen, wonen nu in de containers. Maar aan de Aziëstraat blijven nog een 30-tal mensen achter, waaronder ook kinderen. Zij willen ook nog naar de Lübecksite, maar mogen niet. “Binnen 2 weken moeten we hier weg, maar we weten niet waarheen”, zeggen ze.
 2. 80 uur werkstraf voor winkeldievegge die kledij probeerde te stelen via haar kinderwagen, maar betrapt werd door een winkeldetective
  Gent

  80 uur werkstraf voor winkeldie­veg­ge die kledij probeerde te stelen via haar kinderwa­gen, maar betrapt werd door een winkelde­tec­ti­ve

  De vrouw was samen met haar vriendin op rooftocht in een H&M-winkel in Gent. Ze hadden maar liefst 37 kledingstukken verstopt in de kinderwagen. Wat ze niet wisten was dat een winkeldetective hen in de gaten hield. De rechter veroordeelde beiden voor de feiten. Slechts één iemand kwam opdagen in de rechtbank, zij kreeg 80 uur werkstraf. De andere dame kreeg een gevangenisstraf van 8 maanden.
 1. Leerlingen op Ostrea kunnen ontdekken wie ze zijn
  Play

  Leerlingen op Ostrea kunnen ontdekken wie ze zijn

 2. Drugslaboratorium ontdekt in Westdorpe, vijf arrestaties
  Play

  Drugslabo­ra­to­ri­um ontdekt in Westdorpe, vijf arresta­ties