Hell’s Angels krijgen mogelijks strengere straffen in het hof van beroep in Gent voor verboden wapenbezit en cannabisplantages
Volledig scherm
Hell’s Angels krijgen mogelijks strengere straffen in het hof van beroep in Gent voor verboden wapenbezit en cannabisplantages © photo_news

Hell’s Angel riskeert tot 7 jaar cel voor verboden wapenbezit en betrokkenheid bij cannabisplantages

GentIn Gent is de zaak tegen verschillende leden van de Hell’s Angels behandeld in het hof van beroep. Aanvankelijk werden ze veroordeeld tot celstraffen tot vier jaar voor wapenbezit en betrokkenheid bij cannabisplantages in Leisele en het Nederlandse Goes. Het Openbaar Ministerie was van mening dat de straffen te licht waren en tekende hoger beroep aan. 

 1. Nadia Joos (64), uitbaatster café ’t Kanon, stopt ermee: “Mijn achterkleinkinderen krijgen eindelijk een ‘gewone’ bomma”
  PREMIUM
  Gent, Sleidinge

  Nadia Joos (64), uitbaat­ster café ’t Kanon, stopt ermee: “Mijn achter­klein­kin­de­ren krijgen eindelijk een ‘gewone’ bomma”

  Gedwongen door de onverwachte verkoop van het pand en de coronacrisis besliste Nadia Joos (64) vrij plots om te stoppen als cafébazin van ’t Kanon, aan de Dulle Griet. Afgelopen zondag nam ze al afscheid van de klanten, ook al eerder dan gepland door de verplichte horecastop. “Normaal zouden we doorgaan tot de herfstvakantie, maar ook dat heeft niet mogen zijn.”
 2. Werd ‘makakken-filmpje’ gemanipuleerd? “Het is een van de hypotheses die onderzocht worden”
  Gent

  Werd ‘makakken-film­pje’ gemanipu­leerd? “Het is een van de hypotheses die onderzocht worden”

  Het ‘makakken-filmpje’, waarbij een agent zijn hond zou aangespoord hebben met het bevel ‘pak de makakken’ heeft de voorbije dagen veel stof doen opwaaien. Ondertussen klinkt steeds luider het gerucht dat het filmpje zou gemanipuleerd zijn. Het verscheen namelijk eerst zonder geluid en daarna met geluid. De korpschef beaamt dat dit een van drie hypotheses is die onderzocht wordt.