Van links: mede-oprichter Wim Verheye, redacteur Tom, sales manager Diede en medemanager Vanessa Vyvey.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links: mede-oprichter Wim Verheye, redacteur Tom, sales manager Diede en medemanager Vanessa Vyvey. © Jill Dhondt

Guidogids al dertig jaar Michelingids voor de student: “Een bon voor een museumbezoek had er vroeger nooit ingestaan, de gids is veel vrouwelijker geworden”

Elke zichzelf respecterende student heeft ooit al eens gebladerd in een Guidogids. Naast de begeerde kortingsbonnen, vind je er elk jaar bladzijden vol tips om de stad te verkennen. De gids is geboren in Gent, maar intussen hebben meer dan twintig studentensteden een eigen editie. “De Guido bestaat dertig jaar, maar is vandaag populairder dan ooit. We hebben binnenkort ook een Guido-app maar studenten snakken toch nog steeds naar dat boekje.”

  1. Parket bevestigt dat het overlijden van 32-jarige jogger een ongeval is
    Gent

    Parket bevestigt dat het overlijden van 32-jarige jogger een ongeval is

    Het lichaam van de verdwenen 32-jarige jogger is zondagmiddag teruggevonden in de Leie in Sint-Denijs-Westrem. De man was sinds donderdagavond vermist nadat hij ging joggen in en rond de Blaarmeersen. Na verschillende zoekacties met speurhonden en een helikopter werd het lichaam van de man uiteindelijk teruggevonden. Het parket bevestigt nu dat de eerste vaststellingen aantonen dat het zou gaan om een ongeval.