Vlnr.: Steve De Veirman, dirigent van Arte Musicale vzw, nam de Koorvlam in ontvangst van Maarten Van Ingelgem, artistiek directeur bij World Choir Games. Ook CD&V-raadslid Stijn De Roo was aanwezig.
Volledig scherm
Vlnr.: Steve De Veirman, dirigent van Arte Musicale vzw, nam de Koorvlam in ontvangst van Maarten Van Ingelgem, artistiek directeur bij World Choir Games. Ook CD&V-raadslid Stijn De Roo was aanwezig. © RV

Grootste koorevenement ter wereld strijkt binnenkort neer in Gent: Koorvlam alvast aangekomen

GentEind oktober vindt de aftrap van de World Choir Games, het grootste koorevenement ter wereld, plaats in Gent en Antwerpen. Bij de Olympische Spelen voor zang hoort natuurlijk ook een Koorvlam. Die is nu aangekomen in Gent.

  1. ASSISEN. B&B-moord in Zottegem: “Zowel Christel als haar dochter kwam onverschillig over bij de agenten”
    PREMIUM
    Gent/Zottegem

    ASSISEN. B&B-moord in Zottegem: “Zowel Christel als haar dochter kwam onverschil­lig over bij de agenten”

    Een banale zondagavond in een luxueuze B&B in Zottegem veranderde eind januari 2019 in een ware nachtmerrie. Na een zoveelste discussie, gevoed door drank, stormde B&B-uitbaatster Christel Troffaes (60) de keuken in, greep ze een mes en diende ze haar toenmalige man twee messteken toe. Die werden hem fataal. Vandaag komen politiemensen aan het woord die als eerste ter plaatse kwamen en het onderzoek voerden.