De 20)jarige Gentenaar maakte niet de beste beurt.
Volledig scherm
De 20)jarige Gentenaar maakte niet de beste beurt. © Wannes Nimmegeers

Grofgebekte beklaagde (20) toont weinig respect voor rechter: “Uw kop staat mij niet aan”

GentEen amper 20-jarige Gentse jongeman heeft het veel te bont gemaakt in de rechtbank. Toen hij moest voorkomen voor zijn zaak, het ging onder meer om het doorzagen van een wielklem, snauwde hij de rechter af. “Ik woon in den bak en uwe kop staat mij niet aan", klonk het onbeleefd.

  1. Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”
    GENT

    Therapeut Vanessa (41) zet het ‘vierde trimester’ na de geboorte op de kaart: “Sommige mama’s zijn doodop. Dat heeft zijn impact, óók op het kind”

    “Ik heb vrouwen gezien die hun haar verloren, niet sliepen of na twee jaar nog steeds last hadden van zwangerschapsdementie. Dat is niet de bedoeling, hé.” Lichaamsgericht therapeut Vanessa De Smet (41) uit Gent – zelf mama van Elvis (2) – helpt kersverse mama’s en moeders in spe, bij wie de kraamperiode als een donkere wolk boven het leven hangt. “Je goed voorbereiden op het ‘vierde trimester’ is de sleutel tot succes.”