Volledig scherm
De studenten op een rij, genietend van een deugddoende massage. © Wannes Nimmegeers

Gratis massage? Daar zeggen blokkende studenten geen neen op

Lange dagen, weinig rust en gewijzigde voedingspatronen. De blokkende student heeft het niet onder de markt. Om de jongeren een hart onder de riem te steken trakteerde de HoGent haar studenten woensdag op een verkwikkende massage.

Het aanbod bleek een schot in de roos, want vorige week waren alle plaatsen in minder dan een kwartier tijd volzet. Speciaal voor de gelegenheid werd resto van gebouw C tot een echte massagestudio omgevormd. Meer dan honderd studenten kwamen van deze opkikker genieten.

Volledig scherm
De studenten werden getrakteerd op een deugddoende massage. © Wannes Nimmegeers
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Superflitspaal Sammeke staat per ongeluk in doodlopende straat

    Superflits­paal Sammeke staat per ongeluk in doodlopen­de straat

    Bizar zicht op de Meulesteedsesteenweg. Daar staat sinds begin deze week de Gentse superflitspaal ‘Sammeke’ opgesteld klaar om hardrijders op de bon te zwieren. Die hardrijders zijn echter ver te zoeken aangezien sinds deze week het kruispunt iets verderop werd opengebroken door een aannemer. De stad vernieuwt er de verkeersremmers. Daarom moet alle verkeer omrijden. De buurtbewoners lachen er zich in elk geval een kriek mee. “Misschien staat hij hier om fietsers te flitsen. Heel erg is er in elk geval niet over nagedacht.” Eén ding staat vast: deze week breekt Sammeke geen records.
  2. Lekkende douche op verdieping drie zet gloednieuwe school van 10 miljoen euro blank: opening uitgesteld

    Lekkende douche op verdieping drie zet gloednieu­we school van 10 miljoen euro blank: opening uitgesteld

    De feestelijke opening van de nieuwe school ‘de Muzische leerThuis Melopee’ aan de Oude Dokken in Gent wordt uitgesteld. Door een lek in de douches loopt het water vanop de derde verdieping door heel de nieuwbouw. “Hoelang het al lekt, weten we niet”, zegt schepen van Onderwijs Elke Decruynaere (Groen). “Het is voorlopig nog onduidelijk wat er de komende dagen zal gebeuren.”