Inbraak bij Onis
Volledig scherm
Inbraak bij Onis © rv

Goudsmid Isabelle (51) stopt juwelenwinkel na 20 jaar nadat dieven voor 140.000 euro aan goud en juwelen hebben gestolen

GentHet zijn al lastige weken geweest voor Isabelle Onselaere (51). Vlak voor de vakantie verhuisde de goudsmid haar juwelenwinkel naar Drongen, nadat ze twintig jaar in het centrum van Gent had gezeten. Een maand later gingen dieven aan de haal met al haar goud en juwelen – samen zo’n 140.000 euro waard. Nu heeft ze besloten om de winkel te stoppen.

 1. Alexander De Croo houdt studenten anderhalf uur in de ban. “Grens van aantal vluchtelingen dat wij kunnen opvangen is stilaan bereikt”
  PREMIUM
  Gent

  Alexander De Croo houdt studenten anderhalf uur in de ban. “Grens van aantal vluchtelin­gen dat wij kunnen opvangen is stilaan be­reikt”

  Het openingscollege van de Gentse opleiding politicologie is traditioneel iets om naar uit te kijken. Dit jaar kwam premier Alexander De Croo dat geven, en die was niet alleen bijzonder vlot, hij schuwde ook geen enkele vraag. “België een land waar niks mogelijk is? Democratie is altijd een moeilijk proces, het is normaal dat het clasht.”
 2. Ecowijk Gentbrugge eindelijk op het goede spoor. “30-tal woningen minder, maar vooral betere spreiding en lagere gebouwen”
  Gentbrugge

  Ecowijk Gentbrugge eindelijk op het goede spoor. “30-tal woningen minder, maar vooral betere spreiding en lagere gebouwen”

  “Schepen Sami Souguir heeft het initiatief genomen om een bemiddelingstraject op te starten, waardoor de lucht na jaren van procederen eindelijk is uitgeklaard.” Het Buurtcomité 9050 Gentbrugge was bijzonder lovend over de samenwerking die ertoe heeft geleid dat het dossier Eco-wijk eindelijk uit het slop is. “Want voor alle duidelijkheid: wij wilden altijd al dat de Gantoise-site ontwikkeld zou worden, maar dan wel op maat van de buurt.”