Veel lege stoeltjes, maar toch veel sfeer.
Volledig scherm
Veel lege stoeltjes, maar toch veel sfeer. © BELGA

Ghelamco Arena mag weer vollopen, maar blijft voor een groot deel leeg: “Toch zit de sfeer er goed in”

GentVoor het eerst sinds een jaar en een half mochten de Buffalo’s weer voor een vol Ghelamco Arena spelen. Heel wat supporters kwamen langs – na het tonen van een Covid Safe Ticket – maar veel plekjes bleven toch leeg. Vooral het bezoekersvak waar fans zonder test of dubbele vaccinatie konden zitten, bleef opvallend rustig.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. ASSISEN LIVE. Jurgen D. bedroog zijn nieuwe liefde Ilse, die hem nochtans uit depressie probeerde te helpen: "Moet ik je komen rammen?”

  ASSISEN LIVE. Jurgen D. bedroog zijn nieuwe liefde Ilse, die hem nochtans uit depressie probeerde te helpen: "Moet ik je komen rammen?”

  Op de tweede dag van het proces tegen Jurgen D. (52) voor de moord op Ilse Uyttersprot, wordt het politieonderzoek uit de doeken gedaan. De commissaris en de hoofdinspecteur die het dode lichaam van de politica aantroffen, kwamen eerst aan het woord. Nadien mochten de mensen van het laboratorium hun bevindingen meedelen. Als laatste kwam de recherche aan bod. Hun telefonieonderzoek schetst een ontluisterend beeld van seksverslaafde beschuldigde die zijn nieuwe partner van meet af aan bedroog.
  Gent