Volledig scherm
© Twitter @stijnvlaeminck

Gespot in Gentbrugge: Mercedes met nummerplaat ‘COVID-19'

Wie de eigenaar is van deze zwarte Mercedes, is voorlopig onduidelijk. Wel staat vast dat zijn of haar nummerplaat momenteel over de tongen gaat op Twitter. ‘COVID-19', het is dan ook een zeer interessante keuze voor een gepersonaliseerd kenteken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Van persoonlijk assistent van de president van Gabon naar meditatieleraar in Gentbrugge: Ber Raeymaekers (41) heeft een hele reis achter de rug

  Van persoon­lijk assistent van de president van Gabon naar meditatie­le­raar in Gentbrugge: Ber Raeymae­kers (41) heeft een hele reis achter de rug

  Ber Raeymaekers werkte zichzelf op van kelner tot manager van luxehotels. Toen de veertiger een hotel opende in Zanzibar, werd hem gevraagd om assistent te worden van de president van Gabon. Hoewel de job hem alles schonk wat zijn hart begeerde, miste er iets. Ber trok naar het Oosten en vond de rust waar hij al jaren naar zocht. Toen hij terugkwam naar Gent wou hij de kennis van de monniken doorgeven. Sinds kort geeft hij meditatielessen in Gentbrugge, voor volwassenen en kinderen, om te leren omgaan met de drukte. “De ratrace komt weer op gang, maar het is belangrijk dat we de vertraging van de laatste maanden net meenemen.”
 2. Uitbaters restaurant John Dory blikken terug op bewogen maanden: “We zijn één grote horecafamilie, dat heb ik goed gemerkt”
  PREMIUM

  Uitbaters restaurant John Dory blikken terug op bewogen maanden: “We zijn één grote horecafami­lie, dat heb ik goed gemerkt”

  Dan mag je na maanden werk en voorbereiding jouw zaak openen, gooit corona roet in het eten. Dat is exact wat heel wat Gentse ondernemers meemaakten. Ook Louis Snauwaert en Cheyenne Dekeyser -beiden 28- moesten hun droom even op pauze zetten, maar vanaf 10 juli gaat restaurant John Dory opnieuw open. Het jonge koppel duimt alvast voor goed weer: “Als het zonnetje schijnt, verandert de Reep in de Gentse rivièra.”