De woning van het slachtoffer in Gent, waar de feiten plaatsvonden.
Volledig scherm
PREMIUM
De woning van het slachtoffer in Gent, waar de feiten plaatsvonden. © DVEG

Gepensioneerde militair (63) naar assisen voor foltering: “Hij sloeg haar en greep niet in wanneer ook zijn hond haar aanviel”

GentP.C. (63), een majoor op rust uit Gent, moet zich vrijdag voor het hof van assisen verantwoorden op beschuldiging van foltering, slagen en verwondingen. Slachtoffer is zijn 71-jarige vriendin, die meermaals door zijn hond aangevallen en gebeten zou zijn. Vraag is nu welke rol hij daar zelf in speelde. Geen, oordeelt de verdediging. Want de feiten zouden enkel gebeurd zijn wanneer hij niet thuis was.

  1. Eline (36) staat na 6 jaar terug voor de klas met een INTRO-traject: “Ik miste het contact met de leerlingen te veel”
    GENT

    Eline (36) staat na 6 jaar terug voor de klas met een IN­TRO-tra­ject: “Ik miste het contact met de leerlingen te veel”

    Ze heeft acht jaar ervaring als leerkracht L.O., maar na een korte carrière in de sales en als tuinaannemer staat Eline Streyvers (36) opnieuw voor een groep leerlingen. Ze is de eerste uit een groepje ‘INTRO’-studenten mét lerarenopleiding die in september 2021 startten aan een stoomcursus lesgeven. Nu geeft ze praktijkles in Tectura Tuinbouwschool Melle.