Laurent en Maxence van Pulpo brachten nog maar net een nieuwe kookboek uit.
Volledig scherm
Laurent en Maxence van Pulpo brachten nog maar net een nieuwe kookboek uit. © rv

Gentse vestiging van Pulpo sluit de deuren: “Eenmaal je 3 restaurants hebt, ben je vooral bezig met managen en problemen oplossen”

GentDe Gentse vestiging van het Italiaanse restaurant Pulpo sluit de deuren. De vestiging in Sint-Denijs-Westrem blijft wel bestaan. Die vestiging is zodanig uitgebreid het afgelopen jaar waardoor de werkdruk erg hoog lag. Daarom hebben zaakvoerders  Maxence Sys en Laurent Willems beslist om de vestiging in Gent te sluiten, zodat ze zich ten volle kunnen storten op hun twee andere restaurants.

  1. Twee jongeren opgepakt na incident met buschauffeur aan station Gent-Sint-Pieters: “Maar politie stelt geen proces verbaal op”
    Gent

    Twee jongeren opgepakt na incident met buschauf­feur aan station Gent-Sint-Pie­ters: “Maar politie stelt geen proces verbaal op”

    Twee jongeren uit Brussel zijn deze middag bestuurlijk opgepakt door de politie na een dispuut met een chauffeur van De Lijn aan het station van Gent-Sint-Pieters. De chauffeur reed er over de voet van één van de jongeren waarop tumult ontstond. “De chauffeur heeft in paniek gereageerd", zegt de werkgever van de groep. De groep van 20 jongeren was op weg naar een event van de cateraar om er te werken.